Lo que Einstein le contó a su cocinero (Rexistro nro. 725867)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01374nam a2200301 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 190326s2003 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B-7.648-2011
ISBN
ISBN 9788496222007
OTROS IDENTIFICADORES
Número normalizado ou código 84496222004
CDU
CDU 641
CDU
CDU 5(0.062)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Wolke, Robert L
-- 11531
Termo indicativo de función autor/a
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme What Einstein told his cook
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Lo que Einstein le contó a su cocinero
Resto do título : Respuestas científicas para comprender la lógica de lo que cocina y lo que come
Autores / Robert L. Wolke ; traducción de Guadalupe Saloni Marimón ; revisión técnica de Elias Kateb
EDICIÓN
Edición 3ª edición
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial :Ma Non Troppo
Data de publicación ,2003
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 267 p.
Dimensións ;23cm
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Ciencia
RESUMO
Resumo ¿Por qué adquieren color marrón ciertos alimentos cocinados? ¿De dónde procede la sal marina? ¿Cómo se puede desalar la sopa? ¿Qué convierte a las grasas en saturadas o insaturadas? ¿Pueden congelarse los huevos¿ ¿Se evapora todo el alcohol al prepara un plato con vino? ¿Se puede cocinar con luz? ¿Hay sangre en un bistec poco hecho?
DESTINATARIOS
Nota de audiencia 3º-4º ESO
-- 1º-2º BAC
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Ciencia
-- 6857
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Curiosidades científicas
-- 28650
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos
-- 75697
Subdivisión xeral Composición
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Kateb, Elías
-- 75698
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Saloni, Guadalupe
-- 75699
Termo indicativo de función tradutor/a
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
          IES Pino Manso IES Pino Manso Sala préstamo 2019-03-26 Fondos Biblioteca 54 ein 3 54 WOL ein PED059000012647 2022-11-05 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha